Tomàquet pera Amplia

Tomàquet pera

El tomàquet vermell per menjar cru, per fer salses, cremes de tomàquet i el que t'imaginis. De pell fina i molsut, aquest tipus de tomàquet vermell és un bàsic de la cuina, amb el qual trobaràs un bon recurs per a fer un guarniment i preparar un sopar exprés lleuger. 

Més detalls

  • 1 kg.

Què té d'especial aquest tomàquet 

  • És un bàsic, amb molt bona textura, molsut i poques llavors.
  • Té una forma homogènia que et permet per rodanxes gairebé iguals.
  • És una varietat de tomàquet que a Catalunya es cultiva en hivernacles, per tant, si enyores el tomàquet, aquesta és una bona opció per menjar-ne de ben aprop i força primerencs o molt tardans. 

El tomàquet pera és de cultiu convencional, conreat a hivernacles, a Riudoms. Per això ja en tenim al maig i fins a desembre, i ben entrat el gener en podràs menjar.

Tot i que aquest tomàquet és de cultiu convencional, l'ús d'adobs està més que mesurat, evitant-ne en tot moment l'excés. El control de plagues s'ha fet amb control biològic, amb insectes depredadors. 

El tomàquet pera a taula 

Amanit, a rodanxes, amb un bon formatge fresc, o fins i tot amb unes làmines de formatge curat, faràs un bon primer. Per a la pizza, tallat també a rodanxes, pots fer un llit de tomàquet fresc i afegir-hi damunt els altres ingredients.

Si t'agrada el suc de tomàquet, aquesta varietat és molt recomanable fer fer-ne de casolans. 

D'on venen els tomàquet pera que tenim a Diguesblat

De la finca que Santiago Roigé treballa a Riudoms, al Baix Camp