Tractament de les dades de caràcter personal

A Enraona Internet SL som molt prudent i respectusos en el tractament de les teves dades. Complim amb la la vigent normativa de protecció de dades, i amb caràcter especial, amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, d'11 de juliol. En aquest sentit t'informem que:

D’acord amb el previst en la normativa vigent, a Enraona Internet SL i a Diguesblat només recollim les dades estrictament necessàries per a oferir els serveis que es mostren a Diguesblat i altres prestacions, serveis i activitats atribuïdes per la Llei. La política de protecció de dades, podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i/o l’autoritat competent a cada moment. És per això que Enarona Internret SL ens reservem el dret a modificar aquest avís legal per a adaptar-lo a novetats legislatives o jurisprudencials que es troben vigents en el moment precís que s’accedeixi als llocs web, així com a pràctiques del sector. En els anteriors supòsits, Enarona Internret SL anunciarà en aquest web els canvis introduïts amb la suficient antelació a la seva posada en pràctica.

Confidencialitat

Totes les dades proporcionades mitjançant correu electrònic o formularis electrònics seran tractades segons la normativa vigent sobre protecció de dades personals, i en tot cas tindran el caràcter de confidencial per al personal d'Enarona Internret SL que gestioni aquesta informació. La finalitat de la recollida i tractament de les dades és gestionar la relació comercial, les sol·licituds, les comandes i els pagaments, realitzar comunicacions amb finalitats publicitàries i de prospecció comercial. En algunes ocasions s'enviaran ofertes i promocions únicament de productes en venda a les botigues en línia de Diguesblat i sempre fent el possible per respectar la teva voluntat pel que fa a la recepció de correus comercials.

Informació sobre els drets de rectificació, accés, oposició i cancel·lació de les seves dades

Els usuaris -en aquest cas tu- podràs exercir, respecte de les dades recaptades en la forma descrita en el punt anterior, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, i en particular els drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de dades. Els drets referits en el paràgraf precedent. Podràs excercir els teus drets enviant una sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o Passaport, dirigida a la següent adreça:

A l'atenció del responsable de seguretat
Enraona Internet SL
C. del Comte de Sicart, 16 2n.
43480 Vila-seca

Així mateix, si no desitges rebre informació via correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, podrà comunicar-ho per qualsevol mitjà que quedi constància de la seva recepció a Enarona Internet SL a l’adreça esmentada anteriorment o per correu electrònic a l'adreça bernadette@diguesblat.com

Per efectur una compra a Diguesblat hauràs d'omplir algun formulari on se't demanaran algunes dades personals. En el moment en que omples el formulari, entenem que has llegit i entès les condicions d'ús i la política de privacitat d'aquest lloc web, per tant les acceptes i et compromets a complir la part que et pertoca mentres naveguis per Diguesblat, hi participis i mentres siguis clients d'aqusta botiga en línia

En qualsevol cas Enraona Internet SL evitarà la transmissió de dades a terceres empreses sense el teu consentiment. Per tant, excepte els casos emparats per la legislació vigent i les autoritzacions dels paràgrafs següents, cap tercer aliè a Enraona Internet SL tindrà accés, sense el consentiment exprés dels usuaris, a les teves dades personals i/o de navegació. En la resta dels casos Enraona Internet SL col·laborarà perquè els tercers compleixin amb la legislació vigent, si bé la responsabilitat serà exigible als citats tercers.

Baixa de la llista de distribució d'informació

Ocasionalment, Enraona Internet SL envia un correu electrònic confirmant la creació correcte d'un nou compte que tu hagis creat, notificant millores, informant de novetats o ofertes que es produeixin en aquest web. En qualsevol moment pots donar-te de baixa enviant un correu a bernadette@diguesblat.com

Responsabilitat dels usuaris per ús i contingut

Tant l’accés als llocs web com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, qui seran enterament responsables d’aquest accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins per als quals estan concebuts.

Enraona Internet SL no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

Informació LSSI-CE

En compliment del deure d'informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, et fem saber que l'empresa titular, dinamitzadora i gestora de continguts del web on pot descarregar diferents aplicacions i/o informacions és Enraona Internet SL, amb domicili al C. del Comte de Sicart 16 2n. de Vila-seca i amb la gestió del domini d'Internet diguesblat.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a través del correu oficina@diguesblat.com