Condicions de compra venda a Diguesblat

Aquest document descriu les condicions de la relació comercial que s'estableix a la botiga en línia diguesblat.com entre els clients i Enraona Internet SL pel que fa a la realització de la comanda, lliurament, terminis d'enviament, transport, pagaments i servei post venda.

La botiga en línia diguesblat.com és propietat de:

Enraona Internet SL
C. del Comte de Sicart 16 2n. 43480 Vila-seca
CIF: B-55506232

La comanda

Pots fer la comanda a través d'Internet, amb el procés de compra de la botiga online i per telèfon. Com a norma general tots els productes que pots consultar i comprar a la botiga en línia estan en estoc en el precís moment que fas la consulta, però si en algun cas inclous a la teva comanda un producte que no està en estoc, t'informarà ràpidament de la falta de disponibilitat d'un producte i pactarem amb tu la forma de resoldre aquesta incidència.

Què has de fer per ser client de Diguesblat

Si vols ser client de Diguesblat i comprar els productes que s'hi venen caldrà que facilitis les teves dades personals. Les necessitem per fer-te arribar la comanda i per emetre la documentació administrativa de compra-venda.

Quan fas efectiu un procés de compra entenem que entens i estàs d'acord amb els preus, la descripció del producte i les condicions generals de venda. Si tens dubtes o creus que alguna d'aquestes dades no és oportuna et demanem que no finalitzis el procés de compra i que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu oficina@diguesblat.com o del telèfon 668 82 99 91.

Registre d'usuaris a Diguesblat

Si desitges registrar-te com a usuari habitual a Diguesblat les teves dades es conservaran i sempre que vulguis les podràs consultar i modificar. En aquest cas sempre que facis una compra, el procés s'emplenarà amb les dades guardades, per facilitar-te el procés. És indiferent que et registris o t'identifiquis a la botiga en català o a la botiga en castella: la teva informació estarà disponible en les dues botigues.

Lliurament de la comanda

El transportista lliurarà les comandes o bé en el punt de recollida que hagis triat o bé a l'adreça que tu hagis especificat.

Per a les comandes enviades en un punt de recollida

Quan la comanda sigui al seu destí t'avisarem i podràs passar a buscar-la en l'horari en què el punt de recollida estigui obert. T'aconsellem que vagis a busca la comanda tan aviat com puguis, no obstant te la gaurdaran durant 14 dies, després d'aquest temps ens la retornaran.

Per a comandes enviades a domicili

En cas que el transportista no trobi ningú a l'adreça de destí hi deixarà un avís amb un telèfon de contacte, perquè hi truquis i pactis amb ell l'hora i el lloc del segon intent de lliurament.

Formes de pagament

Pots pagar les comandes de 3 formes diferents:

  • Transferència bancària
  • Paypal
  • Per TPV virtual

Preus

Tot els preus del productes estan expressats en Euros i tenen inclòs l'IVA.

Les despeses d'enviament depenen del pes de la comanda i s'especifiquen clarament en el procés de compra, molt abans d'efectuar el pagament. En la secció Terminis i costos d'enviament trobaràs una taula de preus d'enviament segons el pes del producte.

Garanties i devolucions

Si un producte es fa malbé durant l'enviament

Vigilarem molt la qualitat de l'embalatge perquè les comandes arribin a casa teva en perfecte estat, però si alguna caixa t'arriba bruta i sembla molt clar que dins hi ha algun producte trencat o xafat no l'acceptis. El missatger ens la retronarà i nosaltres ràpidament te n'enviarem una altra en bon estat.

Alguns del productes que pots comprar a Diguesblat són frescos, viatjaran en molt bones condicions, però si l'embalatge està en bon estat però quan l'obres trobes que la mercaderia s'ha fet malbé si us plau, contacta amb nosaltres. Et demanarem que facis algunes fotos i que ens les enviïs. D'aquesta forma podrem saber exactament quin ha estat el problema i tindrem cura per a resoldre­-ho. Si el producte, tant el fresc com el de larga durada, s'ha malbé durant el transport te'l tornarem a enviar.

En aquest cas les despeses del segon enviament aniran a càrrec nostre i tu no hauràs de pagar ni un euro de més.

Si un producte no t'agrada

A Diguesblat hi trobaràs productes frescos i elaborats de llarga durada. Els productes frescos, com segurament compendràs no es poden tornar, però si que es poden tornar els productes envasats de llarga durada.

Si un producte de Diguesblat t'ha arribat a casa correctament no t'agrada tens 7 dies per retronar-­nos­-el. És important però el producte no estigui oberta, estigui en perfectes condicions i que ens el tornis dins de l'embalatge original. En aquest cas les despeses d'enviament aniran al teu càrrec i quan ens arribi la mercaderia contactarem amb tu per retornar-­te el valor corresponent al producte que ens retornis.

Si creus que t'ha arribat un producte defectuós

Si creus que un producte t'ha arribat defectuós t'agrairem que ens truquis o ens escriguis per explicar­-nos què hi has trobat. En aquest cas mirarem de posar-­nos d'acord i de resoldre aquesta incidència de la millor manera.

Tens algun dubte? Vols explicar­-nos algun cas concret?

Escriu­nos a bernadette@diguesblat.com o truca'ns al 620 024 993

Tractament de les dades de caràcter personal

Enraona Internet SL, és molt prudent i respectusa en el tractament de les teves dades. Complim amb la la vigent normativa de protecció de dades, i amb caràcter especial, amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, d'11 de juliol. En aquest sentit t'informem que:

D’acord amb el previst en la normativa vigent, a Enraona Internet SL, a Diguesblat només recollim les dades estrictament necessàries per a oferir els serveis que es mostren a Diguesblat i altres prestacions, serveis i activitats atribuïdes per la Llei. La política de protecció de dades, podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i/o l’autoritat competent a cada moment. És per això que Enarona Internret SL ens reservem el dret a modificar aquest avís legal per a adaptar-lo a novetats legislatives o jurisprudencials que es troben vigents en el moment precís que s’accedeixi als llocs web, així com a pràctiques del sector. En els anteriors supòsits, Enarona Internret SL anunciarà en aquest web els canvis introduïts amb la suficient antelació a la seva posada en pràctica.

Confidencialitat

Totes les dades proporcionades mitjançant correu electrònic o formularis electrònics seran tractades segons la normativa vigent sobre protecció de dades personals, i en tot cas tindran el caràcter de confidencial per al personal d'Enarona Internret SL que gestioni aquesta informació. La finalitat de la recollida i tractament de les dades és gestionar la relació comercial, les sol·licituds, les comandes i els pagaments, realitzar comunicacions amb finalitats publicitàries i de prospecció comercial. En algunes ocasions s'enviaran ofertes i promocions únicament de productes en venda a les botigues en línia de Diguesblat i sempre fent el possible per respectar la teva voluntat pel que fa a la recepció de correus comercials.

Informació sobre els drets de rectificació, accés, oposició i cancel·lació de les seves dades

Els usuaris -en aquest cas tu- podràs exercir, respecte de les dades recaptades en la forma descrita en el punt anterior, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, i en particular els drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de dades. Els drets referits en el paràgraf precedent. Podràs excercir els teus drets enviant una sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o Passaport, dirigida a la següent adreça:

A l'atenció del responsable de seguretat
Enraona Internet SL
c. del Comte de Sicart 16 2n.
43480 Vila-seca

Així mateix, si no desitges rebre informació via correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, podrà comunicar-ho per qualsevol mitjà que quedi constància de la seva recepció a Enarona Internret SL a l’adreça esmentada anteriorment o per correu electrònic a l'adreça oficina@diguesblat.com

Per efectura una compra a Diguesblat hauràs d'omplir algun formulari on se't demanaran algunes dades personals. En el moment en que omples el formulari, entenem que has llegit i entès les condicions d'ús i la política de privacitat d'aquest lloc web, per tant les acceptes i et compromets a complir la part que et pertoca mentres naveguis per Diguesblat, hi participis i mentres siguis clients d'aqusta botiga en línia

En qualsevol cas Enraona Internet SL evitarà la transmissió de dades a terceres empreses sense el teu consentiment. Per tant, excepte els casos emparats per la legislació vigent i les autoritzacions dels paràgrafs següents, cap tercer aliè a Enraona Internet SL tindrà accés, sense el consentiment exprés dels usuaris, a les teves dades personals i/o de navegació. En la resta dels casos Enraona Internet SL col·laborarà perquè els tercers compleixin amb la legislació vigent, si bé la responsabilitat serà exigible als citats tercers.

Baixa de la llista de distribució d'informació

Ocasionalment, Enraona Internet SL envia un correu electrònic confirmant la creació correcte d'un nou compte que tu hagis creat, notificant millores, informant de novetats o ofertes que es produeixin en aquest web. En qualsevol moment pots donar-te de baixa enviant un correu a oficina@diguesblat.com

Responsabilitat dels usuaris per ús i contingut

Tant l’accés als llocs web com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, qui seran enterament responsables d’aquest accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins per als quals estan concebuts.

Enraona Internet SL no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

Informació LSSI-CE

En compliment del deure d'informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, et fem saber que l'empresa titular, dinamitzadora i gestora de continguts del web on pot descarregar diferents aplicacions i/o informacions és Enraona Internet SL, amb domicili al C. Comte de Sicart 16 2n. de Vila-seca i amb la gestió del domini d'Internet diguesblat.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a través del correu oficina@diguesblat.com

Propietat intel·lectual

Diguesblat està subjecta a una llicència 4.0 Reconeixement-NoComercial Internacional. Això vol dir que podeu fer ús de les fotos i del text d'aquest lloc web sempre que:

  • En respecteu i informeu de l'autoria, especificant sempre i de forma clara que les fotos i el text són fetes per Diguesblat.
  • No ho feu servir per cap finalitat comercial, per tant si teniu una botiga on es venen els mateixos productes que a Diguesblat us demanarem que no feu ús del contingut propietat de Diguesblat.
  • Us agrairem que, si feu servir contingut de Diguesblat inclogueu un enllaç a diguesblat.com o als perfils socials de la marca.

A Diguesblat som partidaris i defensor de la co-creació, del codi obert i dels drets lliure en la creació. No obtsant tenim present que vivim de crear continguts i de treballar intesament per a fer-ne una bona difusió a la xarxa, estem segurs que entendràs que defensem el respecte i el valor per la nostra feina, igual que nosaltres defensem i respectem la feina de totes les persones que ens envolten.