Garanties i devolucions

Si un producte es fa malbé durant l'enviament

Vigilarem molt la qualitat de l'embalatge perquè les comandes arribin a casa teva en perfecte estat, però si alguna caixa t'arriba bruta i sembla molt clar que dins hi ha algun producte trencat o xafat no l'acceptis. El missatger ens la retronarà i nosaltres ràpidament te n'enviarem una altra en bon estat.

Alguns del productes que pots comprar a Diguesblat són frescos, viatjaran en molt bones condicions, però si l'embalatge està en bon estat però quan l'obres trobes que la mercaderia s'ha fet malbé si us plau, contacta amb nosaltres. Et demanarem que facis algunes fotos i que ens les enviïs. D'aquesta forma podrem saber exactament quin ha estat el problema i tindrem cura per a resoldre­-ho. Si el producte, tant el fresc com el de larga durada, s'ha malbé durant el transport te'l tornarem a enviar.

En aquest cas les despeses del segon enviament aniran a càrrec nostre i tu no hauràs de pagar ni un euro de més.

Si un producte no t'agrada

A Diguesblat hi trobaràs productes frescos i elaborats de llarga durada. Els productes frescos, com segurament compendràs no es poden tornar, però si que es poden tornar els productes envasats de llarga durada.

Si un producte envasat i de llarga conservació, t'ha arribat a casa correctament però no t'agrada, tens 7 dies per retronar­nos­-el. És important però el producte no estigui oberta, estigui en perfectes condicions i que ens el tornis dins de l'embalatge original. En aquest cas les despeses d'enviament aniran al teu càrrec i quan ens arribi la mercaderia contactarem amb tu per retornar-­te el valor corresponent al producte que ens retornis.

Si creus que t'ha arribat un producte defectuós

Si creus que un producte t'ha arribat defectuós t'agrairem que ens truquis o ens escriguis per explicar­-nos-ho. En aquest cas mirarem de posar-­nos d'acord i de resoldre aquesta incidència de la millor manera.

Tens algun dubte? Vols explicar­-nos algun cas concret?

Escriu­nos a bernadette@diguesblat o truca'ns al 668 829 991

A Diguesblat treballem amb moltes ganes perquè tu gaudeixis d'aliments de molt bona qualitat, productes excel·lents i molt ben triats, cada dia farem millor la notra feina i aprendrem de les errades. T'agrairem qualsevol comentari, idea, proposta que ens ajudi a veure la nostra feina amb els teus ull i a millorar.

Gràcies per comptar amb nosaltres i per fer-nos confiança.