Pa blanc ecològic de blat

Aquesta barra de pa blanc, elaborada amb farina ecològica i amb massa mare, té una molla suau, fresca i gens àcida, i una crosta fina ben torrada. És ideal per fer a llesques i per consumir-lo diàriament.

Més detalls

  • 350 g.
  • 500 g.

No tot el pa és igual, els ingredients i el procés d'elaboració són la clau per fer un bon pa. Sembla que el pa no hagi de tenir secrets, un aliment tan bàsic i tan important en la cultura gastronòmica del nostre país... però tots ja sabem que per menjar un bon pa has de trobar un bon forner, aquí el tens: un bon pa elaborat per un bon forner. 

Per la qualitat dels ingredients i la forma en què s'ha elaborat, aquest pa de blat dura uns quants dies. A poc a poc s'anirà endurint -és pa, no porta conservants i per tant es comporta com el pa- però almenys t'aguantarà entre 4 i 5 dies. T'aconsellem però, que si l'has de consumir a poc a poc el congelis i el vagis descongelant a mesura que el necessitis.

El pa blanc ecològic de blat a taula

Com s'ha fet tota la vida, amb tomàquet i un oli ben triat faràs un pa amb tomàquet fantàstic. Suca'l a les salses i gaudeix-lo. Segurament no et passarà gaire sovint, però si s'eixuga, aprofita'l per fer una sopa d'all o una sopa de farigola, és massa bo per lleçar-lo.

Format: generalment aquest pa t'arribarà sencer, en forma d'una barra ampla i curta, és així com es conserva millor. Ara bé si vols que te l'enviem tallat quan facis la comanda avisa'ns i el tallarem amb molta cura.

Ingredients:

  • Farina blanca ecològica de blat
  • Aigu
  • Llevat fresc
  • Massa mare ecològica
  • Sal marina.

Aquest producte conté gluten. 

Sobre la Certificació ecològica del pa de farina blanca 

Aquest pa l'elabora el Víctor de Roquetes, número de certificació CCPAE: 20.10276/CAT