Oli d'oliva verge extra Entornalls, elaborat per Dani Fordacell a Aposta, tocant a l'Ebre Amplia

Oli d'oliva verge extra Entornalls

És l'oli d'oliva d'arbequina, de gust excepcional i d'un gran valor. El secret? La senzillesa. La feina ben feta, la paciència i el compromís per elaborar un oli d'oliva verge de màxima qualitat.

Més detalls

  • 500 ml

El Dani té molta cura per les tasques de pagès, des de fa temps cuida 286 oliveres arbequines d'una finca de la família: vigilància constància, molta prevenció, adobs naturals i químics el mínim, del mínim. El Dani també tria bé quan és temps de plegar les olives; para les borrasses i pentina una a una les oliveres per fer caure les arbequines. El mateix dia les olives van cap al molí, per exprémer-les i treure'n aquell suc verd i daurat de gust intens: l'oli d'oliva verge. 

Fins l'any passat el Dani es guardava aquest oli per a la família, aquest any ha decidit envasar-lo i posar-lo a la venda. Ara també nosaltres ja podem gaudir d'Entornalls, oli d'oliva verge d'arbequines. El resultat és un oli d'oliva verge molt equilibrat, de color brillant i d'un gust molt fresc, dolç i un puntet herbaci. 

L'oli d'oliva verge extra Entornalls a taula 

En cru és com sabràs apreciar millor el gran valor de l'oli Entornalls: en una amanida ben variada, sucant una bona llesca de pa, per amanir un plat de pasta, un bistec a la planxa o un tall de peix, l'oli s'integrarà perfectament amb el tall i farà que un simple menjar sigui saborós, ric, fresc. 

Prova'l també amb el bullit de tota la vida: patata, mongeta tendra i un bon raig d'oli d'oliva Entornalls. Si saps apreciar la riquesa de la cuina senzilla, ja saps de què et parlem! ;-)