Oli d'oliva verge extra l'Arrabassaire

Un oli d'oliva verge extra d'olives arbequines, gens convencional, de molta qualitat i amb la senzillesa per bandera.

Més detalls

  • Ampolla de vidre de 500 ml
  • Ampolla de vidre d'1 litre
  • Garrafa de PET de 2 litres

L'Arrabassaire és l'oli d'oliva verge extra d'olives arbequines que elabora Josep Bes a la seva finca de Riudoms.

L'Arrabassaire és un oli d'oliva fresc i de molta qualitat, és oli verge extra d'olives arbequines. L'obté de premsar en fred les olives poques hores després de collir-les. L'oli es conserva en uns dipòsits d'acer inoxidable i el va envasant periòdicament, a mesura que el va venent. És així com en Josep aconsegueix, amb sistemes senzills i efectius, oferir un oli d'oliva verge extra de molta qualitat, molt gustós, clarament definit per les aromes afruitades i fresques de les olives arbequines.

En Josep és un pagès de vocació amb molta cura per la seva feina. Busca sempre la millor forma de cuidar les oliveres, ha abandonat el cultiu convencional i aplica tècniques i sistemes que preserven el medi ambient. Té cura per la prevenció de les plagues a través del control amb mètodes gens agressius i sense ús de pesticides ni químics. L'adob el fa amb fems i vetlla tot l'any perquè les oliveres segueixin el seu cicle vital i s'obtingui a la tardor una bona collita. Aquesta és la marca personal d'en Josep: l'esforç, la senzillesa, la protecció pel medi ambient i l'amor per la seva feina.

L'oli d'oliva verge extra a la teva taula de cada dia

L'Arrabassaire és ideal per a consum diari. Fes-lo servir per cuinar i per menjar cru, et sorprendrà el bon gust que tindran tots els teus plats.

L'oli d'oliva verge és molt beneficiós per la salut i consumir-lo cada dia té uns efectes molt positius en l'alimentació de tota la família.