Cigrons petits del país, ecològics

Un cigró de mida petita, de molta qualitat, amb la pell molt fina i de textura de mantega, ideal per a plats on els cigrons han de lluir.

Més detalls

  • 1 kg.

El cigró petit del país, petitó i un pel respingó, és un llegum de molta qualitat. De pell fina, molt ben integrada, no es desfà i no fa gens de nosa. De textura molt suau i mantegosa.

Aquesta varietat de cigrons és ideal per a fer plats on el cigró és l'ingredient principal i cal que hi faci un bon paper.

Què diuen els nutricionistes dels cigrons

Els cigrons tenen molta proteïna, per tant són energètics i per la quantitat d'àcid oleic són molt bons per a controlar el colesterol.

Els cigrons ecològics a taula

La cuina més tradicional, dels estofats o els tradicionals "potajes" proposa molt i molt bons plats de cigrons. Per fer humus o falafels, són fantàstics. Per fer anamides de cigrons, amb ceba i salmó fumat, sensacionals. I per a la carmanyola, estofats amb un sofregit de ceba i tomàquet i uns dauets de tonyina fresca, un àpat sa, molt bo i que aguantarà perfectament el pas pel microones.

Sobre la Certificació ecològica d'aquest producte

Els cigrons petits del país  ecològics, els conrea La Montoliva a Vilallonga del Camp i el núm. d'operador de CCPAE és el CT 517PE

Identificació de producte ecològic EU: ES-ECO-019-CT Agricultura EU