Cervesa Dunkel Dunk, La Vella Caravana Amplia

Cervesa Dunkel Dunk, de La Vella Caravana

De color torrat intens, d'escuma cremosa i persistent, la Dunkel Dunk de la Vella Caravana és una cervesa fresca, matisada i poc amargant. Si busques un aroma ric, complex, fresc i de baixa amargor, aquesta cervesa és per a tu. 

Més detalls

  • 33 cl

Dunkel Dunk és una cervesa torrada de blat, de color marró fosc, amb aromes de pa, espècies, cacau i punts afruitats. D'escuma persistent i cremosa, és molt agradable i refrescant, i gràcies al baix contingut de llúpol és una cervesa amb un punt no gaire intens d'amargor.

Maridant Dunkel Dunk de la Vella Caravana

Fresca poc amargant i floral, la Dunkel Dunk és una bona cervesa per acompanyar àpats d'estiu: un festival de peix a la brasa o fregit amb un puntet de llimona, una maionesa casolana i una salsa de romesco ben marinera, és la fórmula perfecta per un dinar o un sopar a la fresca.

Algun detall més de la Dunkel Dunk

L'Òscar de la Vella Caravana ens ofereix la seva interpretació de l'estil alemany de les Dunkelweizen. Aquesta cervesa s'ha elaborat sense pasteritzar ni filtrar, perquè és una llàstima que el procés d'elaboració elimini valors aromàtics que ens fan gaudir d'una bona cervesa artesana.

La Dunkel Dunk està fermentada al mateix envàs, per tant hi trobaràs el sediment dels llevats, si mantens l'ampolla dreta, els podràs retenir a l'envàs abocant amb cura la cervesa a la copa.

Alcohol: 5,6º

Ingredients: Aigua, malta d'ordi i blat biològic, llúpol i llevat.