Bajoca o mongeta fina ecològica Amplia

Mongeta verda fina o bajoca

Mongeta tendra per a molts de vosaltres, bajoca per a d'altres, la tavella verda, fina i tendra que ens mengem i que té el gran protagonisme en els plats de bullit.

Més detalls

  • 1/2 kg.
  • 1 kg.

Sana, fresca i molt recomenable. Molt versàtil i adaptable per a fer un bon dinar de carmanyola, la mongeta tendre o bajoca (sóc tarragonina i no me'n puc estar :-)) és l'hortalissa més habitual en els plats de verdura bullida. Té molt de contingut en fibra i molt poques calories, per tant és aquesta una menja força interessant per a dinars lleugers. 

La mongeta tendra a la cuina 

Al vapor és com aconseguiràs que les bajoques conservin una molt bona textura, tendra i agradable i el gust peculiar de la mongeta tendra. Bullida amb patata és ja un clàssic, sobretot els sopars. Amb una vinagreta de mostassa i amb salmó tallat ben petit faràs una amanida actual, molt soborosa i perfecte per omplir la carmanyola pel dinar a la feina. 

Qui conrea la monjeta tendre a Digueblat

Andreu Mariné, a Salou, amb dedicació, esforç i una cura extrema per a aproximar-se cada dia més a cultius amb el mínim ús de químics.